Menakur

Sådan virker det

Overgangsalder uden ubehag

Menakur er et norsk udviklet produkt, som kan hjælpe med at håndtere de typiske tegn, der er forbundet med overgangsalderen. Menakur anbefales dig, der ikke ønsker at bruge receptpligtig østrogenbehandling på grund af bivirkninger, men hellere vil have et naturligt alternativ.

Effektive ingredienser

Menakur indeholder ingredienser, der giver ernæringsmæssig støtte i denne periode med forandringer. Menakur er baseret på en kombination af virkestoffer, blandt andet rødkløver, som kan bidrage med at håndtere de typiske tegn, der er forbundet med overgangsalderen. Menakur indeholder også magnesium og B-vitaminer. Magnesium og B-vitaminer bidrager til en normal funktion af nervesystemet og reduktion af træthed og udmattelse. B6-vitamin bidrager desuden til regulering af den hormonelle aktivitet.

Skjermbilde 2021-02-24 kl. 15.59.47

SYNERGIEFFEKT

Synergieffekten, der opstår ved regelmæssigt indtag af Menakur, kan være med at dæmpe generne i forbindelse med overgangsalder.


OVERGANGSALDEREN

De fleste kvinder kommer i overgangsalderen, når de er mellem 40 og 60 år. I denne livsfase falder østrogenproduktionen i takt med, at kvindens æggestokke gradvist holder op med at fungere, og til sidst stopper menstruationsblødningerne helt (menopause). De reducerede østrogenniveauer kan medføre en række forskellige gener. Hedeture, nattesved og søvnforstyrrelser som følge af nattesved er blandt de mest almindelige. 4 ud af 5 kvinder får gener i løbet af overgangsalderen.

Skjermbilde 2021-02-24 kl. 15.56.58

EN NATURLIG FASE I LIVET

På samme måde som puberteten er overgangsalderen også en naturlig fase i livet og i kroppens udvikling. Det er ikke en sygdom, men en naturlig proces, som alle kvinder gennemgår. Det er meget vigtigt at understrege. Man skal være klar over, at overgangsgener opstår for alle kvinder og er helt normale. Overgangsgener er ikke farlige, men de kan absolut give reduceret livskvalitet i flere år.

BRUG MENAKUR

Indtagelse af Menakur kan bidrage til at lette dine gener. Indholdet er baseret på helt naturlige ingredienser, og produktet kan bruges regelmæssigt over tid uden fare for uønskede bivirkninger. Der er i dag flere tusinde kvinder, der bruger Menakur regelmæssigt.

Menakur er udviklet for at tackle flere af problemområderne i overgangsalderen. Dette gør Menakur til et produkt, som det anbefales at bruge gennem hele overgangsalderen.

Headerbilde til Betakaroten Premium - komprimerte sider (2)
  • Ja tak! Jeg vil gerne bestille Menakur til kun 124,- for 1 måneds forbrug. Sælges som abonnement uden bindingsperiode. 30 dage efter velkomsttilbuddet modtager jeg 2 måneders forbrug for kun 496,-. Med abonnement vil du hver anden måned modtage Menakur for kun 496,-. Alle forsendelser har GRATIS fragt. For at opsige abonnementet skal du kontakte kundeservice inden 14 dage efter fakturadato, ved for sen opsigelse forpligter du dig til at modtage næste planlagte levering. Vi er tilgængelige for dig!* Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Altid gratis forsendels
  • Hurtig levering, 5–10 dages postgang
  • Betalt med faktura efter modtagelse af varen
posten-bring-dark-fresh