Om overgangsalderen

Overgangsalderen er en naturlig tilstand, men nogle kvinder oplever besvær før, under og efter denne periode i livet. Besværet kan variere fra kvinde til kvinde, men opleves ofte som en generel følelse af nedsat livskvalitet.

Overgangsalderen indtræffer som regel mellem 45 – og 55 –års alderen, men kan forekomme så tidligt som i tyverne, ligesom der også findes kvinder i tresserne, som stadig har menstruation. Selve menopausen, som betyder tidspunktet for den sidste menstruation, er for danske kvinder i gennemsnit omkring 52 år.

Untitled design (36)

Besværet kan variere fra kvinde til kvinde

Når man kommer i overgangsalderen, producerer kroppen mindre østrogen, og de fleste kvinder oplever forskellige gener og besvær.

Menakur er en unik sammensætning af ingredienser, der kan hjælpe mod gener under overgangsalderen.

Menakur - Her kan du læse mere om hovedingredienserne.

Overgangsalder uden ubehag

Menakur er et norsk udviklet produkt, som kan hjælpe med at håndtere de typiske tegn, der er forbundet med overgangsalderen. Menakur anbefales dig, der ikke ønsker at bruge receptpligtig østrogenbehandling på grund af bivirkninger, men hellere vil have et naturligt alternativ.

Headerbilde til Betakaroten Premium - komprimerte sider (2)
  • Ja tak! Jeg vil gerne bestille Menakur til kun 124,- for 1 måneds forbrug. Sælges som abonnement uden bindingsperiode. 30 dage efter velkomsttilbuddet modtager jeg 2 måneders forbrug for kun 496,-. Med abonnement vil du hver anden måned modtage Menakur for kun 496,-. Alle forsendelser har GRATIS fragt. For at opsige abonnementet skal du kontakte kundeservice inden 14 dage efter fakturadato, ved for sen opsigelse forpligter du dig til at modtage næste planlagte levering. Vi er tilgængelige for dig!* Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Altid gratis forsendels
  • Hurtig levering, 5–10 dages postgang
  • Betalt med faktura efter modtagelse af varen
posten-bring-dark-fresh