Menakur

Ingredienser

FAKTA

Innhold pr. døgndose

Magnesium        50 mg
Kalsium               80 mg
Vitamin B3          10 mg (5%*)
Vitamin B6            2 mg (5%*)
Vitamin D3            5 μg (20%*)
Vitamin B2             1 mg (10%*)
Folsyre               100 μg (30%*)
Biotin                  100 μg (30%*)

* = % av referanseverdi

Unik sammensætning

Menakur kan trygt bruges over tid. Indholdet i Menakur er helt naturligt, og produktet kan derfor bruges uden fare for uønskede bivirkninger. 

Her kan du læse mere om hovedingredienserne.

Rødkløver

Det er østrogenlignende stoffer, kendt som fytoøstrogen, som hjælper med at opretholde normale østrogenniveauer gennem overgangsalderen. Rødkløver virker derudover hormonbalancerende, og indholdet af fytoøstrogener deler mange egenskaber med det kvindelige kønshormon østrogen.

Tranebær

Ved indtagelse af tranebær gør bærrenes syreindhold urinen sur, og det skaber et miljø, hvor bakterierne ikke overlever. Virkningen af tranebær er dokumenteret gennem kliniske studier.

Alfalfa (Blålusern)

Alfalfa indeholder fytoøstrogen, som bidrager til behandling af symptomer forbundet med overgangsalderen. 

overgangsalder-rodklover
Innholdsmodell-menakur-1

Biotin

Biotin bidrager til at opretholde normale slimhinder, hvad der ofte er et problem i overgangsalderen. Derudover bidrager biotin til normal psykologisk funktion, som kan modvirke humørsvingninger.

Magnesium

Magnesium bidrager til en reduktion af træthed og udmattelse, noget de fleste oplever i overgangsalderen. Flere kvinder oplever også svækkede knogler og udvikling af osteoporose, og magnesium hjælper derfor også ved at bidrage til opretholdelsen af normale knogler.

Headerbilde til Betakaroten Premium - komprimerte sider (2)
  • Ja tak! Jeg vil gerne bestille Menakur til kun 124,- for 1 måneds forbrug. Sælges som abonnement uden bindingsperiode. 30 dage efter velkomsttilbuddet modtager jeg 2 måneders forbrug for kun 496,-. Med abonnement vil du hver anden måned modtage Menakur for kun 496,-. Alle forsendelser har GRATIS fragt. For at opsige abonnementet skal du kontakte kundeservice inden 14 dage efter fakturadato, ved for sen opsigelse forpligter du dig til at modtage næste planlagte levering. Vi er tilgængelige for dig!* Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Altid gratis forsendels
  • Hurtig levering, 5–10 dages postgang
  • Betalt med faktura efter modtagelse af varen
posten-bring-dark-fresh