May Ingunns hedeture forsvandt natten over

Untitled design (56)

– Jeg har prøvet næsten alt, men ingenting har hjulpet mod mine overgangsgener. Menakur virkede fra dag ét!

May Ingunn Bye var i en desperat situation. Hedeturene, som først meldte sig for to, tre år siden, var i gang med at gøre livet meget svært for henne. Problemet var værst om natten, og efterhånden medførte det, at den 51-årige kvinde fra Norge fik alvorlige søvnproblemer.

Det synes jeg er en klokkeklar besked: Menakur virker!

– Hedeture og nattesved er noget, mange kvinder på min alder bøvler med. For mig gik det ud over søvnkvaliteten. Ja, ikke bare det. Livskvaliteten blev meget dårligere, når jeg ikke fik hvile til at samle kræfter, men blev liggende og vendte mig i vores sengetøj. May Ingunn har fuldtidsarbejde som pædagogmedhjælper i hjembyen Narvik. Arbejdet er sjovt og givende, men kræver også både energi og overskud.

– Jeg elsker mit job, men det siger sig selv, at det ikke er let at være på toppen, når nattesøvnen bliver ødelagt, konstaterer hun.

Virkede fra første dag

En omtale af naturproduktet Menakur fangede May Ingunns interesse. Hun havde allerede prøvet næsten alt, man kunne opdrive af præparater mod overgangsgener, og var blevet skuffet hver gang.

– Jeg bestemte mig alligevel for at teste det, for så kunne jeg i hvert fald sige, at intet var uprøvet. Forventningerne var altså ikke store, men glæden desto større, da jeg oplevede, at Menakur virkede fra dag ét, siger May Ingunn.

Fik kontrol: Med Menakur har May fået bugt med overgangsgenerne

Allerede natten efter, at hun tog sin første tablet, var hedeturene meget mindre irriterende. Og sådan fortsatte det: Snart kunne May Ingunn sove godt og behageligt hele natten.

Helt ny hverdag

– Det er helt fantastisk! Jeg er så glad for endelig at have fundet noget, der hjælper mod hedeturene. Det sker stadig, at jeg bliver lidt varm, men jeg er så lidt generet, at det næsten ikke er værd at nævne. God søvn giver mig det overskud, jeg har brug for til både job og fritid.

Det synes jeg er en klokkeklar besked: Menakur virker!

For nylig løb May Ingunn tør for Menakur-tabletter. Da vendte hedeturene tilbage med fuld styrke.

Ingen bivirkninger

Frygten for bivirkninger har ført til, at May Ingunn er skeptisk i forhold til traditionelle østrogen-kure.

– Men Menakur har ingen bivirkninger. Derfor er det enklere at omfavne produktet. Derudover fortæller jeg venner og bekendte i samme situation om Menakur. Det er rigtig fint, hvis mine erfaringer kan bidrage til, at andre kan få en lidt lettere hverdag, siger May Ingunn.

Prøv Menakur til 124 kr

Specielt udviklet for at hjælpe kvinder 
gennem hele overgangsalderen.
Vi fejrer 70 000 solgte pakker og giver dig Menakur til halv pris!

Ordinær pris 248 kr  NÅ KUN 124 kr
50% RABATT
  • Ja tak! Jeg vil gerne bestille Menakur til kun 124,- for 1 måneds forbrug. Sælges som abonnement uden bindingsperiode. 30 dage efter velkomsttilbuddet modtager jeg 2 måneders forbrug for kun 496,-. Med abonnement vil du hver anden måned modtage Menakur for kun 496,-. Alle forsendelser har GRATIS fragt. For at opsige abonnementet skal du kontakte kundeservice inden 14 dage efter fakturadato, ved for sen opsigelse forpligter du dig til at modtage næste planlagte levering. Vi er tilgængelige for dig!* Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Altid gratis forsendelse
  • Hurtig levering, 5–10 dages postgang
  • Betalt med faktura efter modtagelse af varen
posten-bring-dark-fresh

Relaterte innlegg

May Ingunns hedeture forsvandt natten over

– Jeg har prøvet næsten alt, men ingenting har hjulpet mod mine overgangsgener. Menakur virkede fra dag ét!